Gaat u binnenkort trouwen?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een bruidstaart? Dan kunt u zeker bij Katja's Taarten terecht! 


Voor het kiezen van een bruidstaart bent u zeker helemaal vrij in uw keuze. Heeft u zelf al helemaal uitgezocht wat u graag wenst? Dan kunnen we samen overleggen over de mogelijkheden.

Bent u er nog niet helemaal uit wat u graag wilt, dan kunnen we hier zeker bij helpen. 

Neem contact op voor de prijzen.


Proeven?

Wilt u graag een proeverij plannen? Katja's Taarten biedt een proeverij aan. Tijdens de proeverij bespreken we alle mogelijkheden en kunt u de gewenste smaken proeven. Dit kan bij u thuis of op locatie. De prijs van een proeverij voor een bruiloft kost €25,-. Als u zelf al ideeën heeft over de smaken, dan kunt u uiteraard ook een proeftaart bestellen. Hiervoor gelden de normale prijzen afhankelijk van het aantal personen. 


Aansnijden

Ook tijdens de bruiloft kunnen wij een rol bieden. Vindt u het fijn als een ervaren iemand de taart aansnijdt, dan is dit zeker mogelijk tegen een vergoeding.


Fotograaf
Op zoek naar een fotograaf voor een bruiloft of andere gelegenheid? Deze prachtige foto is gemaakt door Nadia. U kunt contact opnemen via haar website: www.bynadia.com.

Extra

Bent u nog op zoek naar andere artikelen voor uw bruiloft, zoals een partytent, statafels of ballonnen? Dan raden wij u zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Heeg Partyservice. Via de knop hieronder komt u gelijk op de website waar de partyartikelen verhuurd worden.